ДЖЕРОВИТАЛ / GEROVITAL

ДЖЕРОВИТАЛ / GEROVITAL

ул. Слав Караславов 1
София,
България
23.2599242
42.7375894
UserLikes
Име: ДЖЕРОВИТАЛ / GEROVITAL
Адрес: София, ул. Слав Караславов 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.gerovital.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Парфюмерия и козметика - производство
Дейност:

Производство и продажба на декоративна козметика

Ключови думи: козметика, декоративна козметика, плажна козметика, козметика за деца, крем

За нас

Проф. д-р Ана Аслан казва: Да бъдеш винаги млад не означава да бъдеш на 20. Това означава да си оптимист, да имаш цел, за която да си струва да се бориш и да я постигнеш.


Моето лечение с Gerovital H3 е начин, но не само, в същото време е и философия за живот и надежда.


Проф. д-р Ана Аслан е име-легенда за живот, посветен на хората. Тя е една от най-важните личности в света, в историята на гериатрията и геронтологията. Тъй като никога не е приемала стареенето като съдба, тя често заявява: Обявила съм война на стареенето. Като геронтолог и гериатър трябва да обясня на хората какво означава да остарееш и какво трябва да правят с цел да подобрят собствения си живот.


Посветила е живота си на изследването на причините за стареенето. Винаги е знаела колко важни и решаващи за човешкия дух са здравата кожа и младежкият вид.


Философията на проф. д-р Ана  Аслан за това как да останем млади и да забавим процеса на стареене е обобщена в следните правила, които трябва да бъдат следвани от всички хора, които искат да останат млади и активни в течение на времето:


* рационално хранене – тайна за дълъг живот
* ходене пеша – физическо усилие
* избягване на стреса, който води до преждевременно стареене
* употреба на подходящи за типа кожа козметични продукти
* намиране на занимания за отмора и избягване на самотата
* използване на музикална и цветотерапия за справяне с депресивните състояния
* изкуството да се предпазваш от хронични заболявания


Концепцията на Gerovital H3 е представена за пръв път през 1957г. във Верона, Италия, на 4-я Международен конгрес за геронтология, но не е останала на ниво просто представяне. Следват много години на изследвания, резултатите от които са излагани на много конференции и международни научни срещи, публикувани са в много научни списания. Много учени от САЩ, Германия, Великобритания, Япония, Италия, Австрия и Румъния изучавали, обсъждали и потвърждавали ефектите от приложението на Gerovital H3, представени от проф. д-р Ана Аслан. Като резултат, през 60-те години на миналия век, тази разработка срещу стареенето става научно доказана разработка от голямо значение, не само теория. Стотици хиляди хора дошли в Букурещ за да се срещнат с проф. д-р Ана  Аслан и да извлекат полза от учудващия благотворен ефект от приложението на Gerovital H3. Тази разработка става „елексир за живот” за много стари хора.


Изследователската дейност на проф. д-р Ана Аслан са увенчани с много международни награди, някои от тях са:
* Cross of Merit, първа степен Орден за заслуги, Федерална република Германия, 1971;
* Chevalier de la Nouvelle Europe Prize Oscar, Италия, 1973;
* Les Palmes Academiques, Франция 1974;
* Почетен чуждестранен гражданин и почетен професор на науките Филипини, 1978;
* Member Honoris Causa диплома от Бохемо–словашкото дружество по геронтология, 1981;
* Награда и медал Леон Бернард, присъдени от Световната здравна организация за Социална и медицина и гериатрия, 1982.


След задълбочени проучвания, проф. д-р Ана  Аслан и нейният екип откриват как може да бъде повлиян процеса на стареене, и така се появяват първите кремове Gerovital H3.
Проф. д-р Ана Аслан представя продукцията на тези кремове на FARMEC Cluj – Napoca, №1 производител на козметика в Румъния. Относно приложението на Gerovital H3, проф. д-р Ана Аслан казва: Моята разработка е решение и Gerovital H3 не е само разработка, но също така философия и надежда.


Козметиките Gerovital H3 са създадени специално за хора със зряла, суха кожа с бръчки, дехидратирана и без тонус, чувствителна кожа, предразположена към възпаления и недостатъчно периферно кръвообръщение.
Линията Gerovital H3 е замислена като цяло с комплексно гериатрично действие, чрез специалната формулировка на продуктите и уникални активни елементи.
Кремовете за лице илюстрират по най-добрия начин концепцията на козметичния продукт с гериатрична активност, която показва специфично формулиране и действие.


В противоречие на новите козметични тенденции по отношение на леките формулировки, кремовете Gerovital H3 имат много подхранваща и мазна структура, с голямо съдържание на природни восъци, мазнини и масла, които предпазват, хидратират и подхранват епидермиса в най-дълбоките му слоеве.


Експерт по специалното формулиране, комплексът от активни елементи, намиращ се в цялата гама Gerovital H3 силно стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява кръвооросяването и снабдяването с кислород на тъканите, клетъчното делене, възстановява еластичността и колагеновите влакна, както и способността за задържане на вода в тъканта.


Чрез силното антиоксидантно и неутрализиращо свободните радикали действие, дегенеративните процеси се спират в много начален стадий, ускоряват се клетъчната регенерация и ефектът на заличаване на фини бръчки.


Пълното и комплексно приложение с троен ефект за възстановяване, подхранване и хидратиране на кожата, е най-добрият избор, който можете да направите за видимо намаляване признаците на стареене, за еластичен, тонизиран вид, с по-малко бръчки и по-млада външност.


Ако имате зряла кожа, много суха и с бръчки, и ако имате проблем с намирането на правилната козметика за Вашата кожа, Вие ще откриете в продуктите на  Gerovital H3 идеалния начин да задоволите нуждата от високо съдържание на мазнини и активни елементи, които видимо ревитализират и подобряват вида на кожата ви. 





 

Открийте ни в Google+